Om oss

Vår far Wille etablerade verksamheten år 1954, och med samma grundtanke driver vi företaget än idag. Vi vill värna om de naturliga råvarorna; renen, älgen, fisken, fågeln och bären, som har gjort det möjligt för människor att bo i de arktiska områdena i tusentals år. 

Sedan 1990, drivs företaget av oss, Alexander och Carl. Att vidareutveckla familjeföretaget har alltid varit en sjävklarhet för oss, och det är med stor glädje som vi ser att intresset för ren- och viltkött fortsätter att öka för varje år. Vi tror att det ligger helt i tiden att äta naturkött, och att satsa på kvalitet istället för kvantitet.

På grund av närheten till Finland och Norge, har vi med åren blivit ett känt varumärke även i våra grannländer. Att bygga långvariga relationer med våra kunder och samarbetspartners har varit en viktig framgångsfaktor för oss. Det räcker inte enbart med förstklassiga produkter, utan enastående service och kunskap är minst lika viktigt. Vi är otroligt stolta över att ha kompetent och serviceinriktad personal som ansvarar för produktion och försäljning.

För oss är det en stor ära att kunna bidra till en levande glesbygd i Karesuando med omnejd, samt en gynnsam rennäring i vårat närområde. Det är tack vare lokala renägare som vi kunnat bedriva vår verksamhet i över ett halvt sekel.

Vi ser framemot att kunna erbjuda våra kunder världens bästa kött i många år framöver.

/Alexander & Carl Eliasson